100% Beveelt ons aan!

Zo beoordelen onze kandidaten
Profmatch

 • Paulski2610 2 maanden geleden
  Fijn recruitmentbureau met aardige mensen. Contact verloopt lekker informeel, wat ik zelf altijd erg prettig vind. Uiteindelijk via ProfMatch een een heel mooi aanbod gekregen voor een leuke functie, maar omdat ik in een lastige situatie zat met mijn lopende, vaste contract bij een uitzendbureau is het helaas niets geworden. Mocht ik ooit weer een andere baan zoeken in de procestechniek zal ik zeker weer bij ProfMatch aankloppen!
 • Amer Hafian 5 maanden geleden
  Binnen 2 weken krijg ik via Prof Match een sollicitatie gesprek voor een heel mooi baan die past bij mijn kennis en ervaring. Barry was echt topper , ik heb met hem samen een voorbereiding gedaan voor de sollicitatie gesprek. Dat was heel effectief. Alles was in orde, de contract samen rustig gelezen en alle belangrijke punten heeft hij duidelijk uitgelegd. Bedankt Barry en Prof Match , echt respect voor jullie mee werken.
 • B.N. Klein 5 maanden geleden
  Profmatch is een prima bedrijf wat zich inzet voor jou. Zelf ben ik geholpen door Jim, fijn contact mee reageert snel en denkt met mij mee.
 • Robin Smit een maand geleden
  Benaderd door profmatch via een banensite en paar weken later een contract getekend! Fijn, duidelijk en informeel contact maken het fijn samen te werken en lijken goed aan te voelen welke kant ze moeten zoeken, zeker een aanrader!
 • Danny van Lith 6 maanden geleden
  Erg fijn uitzendbureau. Nadat ik gereageerd had op de vacature kreeg ik al heel gauw een telefoontje. Niet veel later kon ik al terecht voor een gesprek op locatie. Na een goed gesprek werden er me 5 opties aangeboden. Verder kreeg ik een proffesionele indruk en werd me alles goed uitgelegd. Je word goed geholpen in het gehele sollicitatie proces. Echt een aanrader!

Vragen? Neem contact op met een van

Onze adviseurs

Wil je meer weten over Profmatch? Check de dit zijn wij pagina!
Nieuwsgierig naar onze vacatures? Bekijk onze vacatures hier.