100% Beveelt ons aan!

Zo beoordelen onze kandidaten
Profmatch

 • MrCasrc123 2 maanden geleden
  Snel meerdere sollicitaties voor mij geregeld, Duidelijke communicatie, helpen goed met voorbereiding voor sollicitaties. 1e week al meteen meerdere gesprekken voor mij geregeld, en begin 2e week al een mooie werkplek gevonden en contract getekend.
 • cilvani droog 4 maanden geleden
  Mijn beleving is een top uitzendbureau omdat ze werken snel en grote kans op een vaste baan. En je heb alle snel een sollicitatie gesprek die bij je past. Het beste is de communicatie is snel en je heb één vaste contact persoon en ze helpen om jouw beste kwaliteiten uit gesprek hallen voor sollicitatie gesprek zodat dat bedrijven altijd positief over je zijn. als je droom baan wil vinden dan moet hier zijn.
 • Hendrik W een jaar geleden
  Na een paar weken aarzelen heb ik de telefoon op gepakt en als eerste Profmatch gebeld. Terwijl ik aan de telefoon mijzelf nog aan het inleiden was, werd ik onderbroken voor een paar vragen van Profmatch die aansloten bij een vacature. Aangezien ik de vragen met een volmondig ja kon beantwoorden gingen we meteen over op de orde van de dag. Zoals gebruikelijk werdt mij gevraagd een C.V. en motivatie te sturen. Na dat ik die de volgende dag had ingediend kreeg ik een telefoontje, of ik morgen voor mijn colicitatie nog even bij profmatch langs kon rijden om nog even persoonlijk kennis te maken. Na drie maanden kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben. Betaling loopt soepel, communicatie is altijd gemakkelijk en snel ook buiten werktijden. Zeer goed, actief, professioneel maar niet moeilijk uitzendbureau.
 • Yvar Schellekens 9 maanden geleden
  Ik heb een jaar lang voor Profmatch gewerkt voor ik werd overgenomen door mijn huidige werkgever. In dit jaar ben altijd op professionele manier begeleid en ondersteunt. Wanneer er problemen waren werden deze direct opgelost en er was regelmatig contact met betrekking tot de persoonlijke ontwikkeling. Personeel weet waar zij het over hebben en streven er naar om hun werknemers aan een leuke en uitdagende baan te helpen. Al met al niks op aan te merken!
 • mike smit 11 maanden geleden
  Bij Profmatch word je heel professioneel geholpen. Ik had binnen twee weken een baan, ze geven je daar een duidelijk beeld bij wat je kan verwachten, dit maakte de overstap van baan makkelijk!

Vragen? Neem contact op met een van

Onze adviseurs

Wil je meer weten over Profmatch? Check de dit zijn wij pagina!
Nieuwsgierig naar onze vacatures? Bekijk onze vacatures hier.