100% Beveelt ons aan!

Zo beoordelen onze kandidaten
Profmatch

 • M Auf den Kamp 2 weken geleden
  Mijn ervaring met ProfMatch is top. Vanaf intake tot een baan is snel en goed verlopen . Top medewerkers die jou helpen aan een baan die bij jou past en aan al jou wensen voldoet . Thanks Barry en collega’s.
 • Jeroen WF Selier een maand geleden
  Ver bovengemiddeld goed geholpen door de heer Dennis Bolman, die zelfs buiten werktijden om met mij aan het appen was met tips en trucs. Maakte een mooier profiel over mij dan dat ik zelf kon en dacht helemaal met mij mee. Dat alles dreef mij ertoe des te meer motivatie te krijgen en het gevoel dat ik er niet alleen voor stond. Dankjewel Dennis en ProfMatch.
 • Leon de Wit 3 maanden geleden
  Een week of 3 geleden had ik via internet gereageerd op een aantal vacatures. Wat dus bleek via Profmatch. Enigzins sceptisch ben ik het traject in gegaan gezien ik altijd gewend ben geweest om ergens direct te solliciteren. De eerste kennismaking met Kim mijn contactpersoon was prima. Alles door genomen en mijn wensen kenbaar gemaakt. Na een week of 2 een afspraak in gepland en alles nogmaals doorgenomen. Er werd besloten om twee bedrijven aan te schrijven die het dichts bij mijn wensen lagen. Nu schrijf ik dit twee weken nadien en ben aangenomen bij 1 van de bedrijven!!! Mijn complimenten voor Kim en Profmatch voor het adequaat handelen! Ik raad iedereen aan die werk zoekt om het via hun te doen.
 • Ali Moenirad 2 maanden geleden
  Really good specially for imigration. Een echt professioneel team heeft in minder dan een week een goede baan voor mij gevonden. Vriendelijk personeel. Volledig betrouwbaar
 • Glenn Veldwijk 4 maanden geleden
  ProfMatch ( Barry als contactpersoon) heeft mij een uitstekende baan opgeleverd. Nu ben ik jongstleden werkzaam in Zaanstad binnen een vooruitstrevend familiebedrijf, een bedrijf dat kwaliteit op nummer 1 zet. Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging waren er meerdere detacheringsbedrijven voor mij bezig , maar PROFMATCH heeft naar eigen zeggen en ervaring het beste te bieden. Dit bedrijf zoekt naar de juiste functie die bij jou past. Ook de eisen van de werkzoekende wordt voldaan. Top ervaring! Glen

Vragen? Neem contact op met een van

Onze adviseurs

Wil je meer weten over Profmatch? Check de dit zijn wij pagina!
Nieuwsgierig naar onze vacatures? Bekijk onze vacatures hier.