100% Beveelt ons aan!

Zo beoordelen onze kandidaten
Profmatch

 • Emile Bontes een maand geleden
  Jim Kooge van Profmatch heeft mij op een hele prettige en professionele manier aan een nieuwe baan in de techniek geholpen. Hij heeft me de mogelijkheid geboden om bij verschillende bedrijven te solliciteren en op rondleiding te gaan en daarna zelf een bedrijf te kiezen waarvan ik vond dat die het beste bij me paste. Om mij voor te stellen aan de bedrijven heeft hij ook een mooie introductiebrief en CV voor me gemaakt en ik denk dat dit mijn kans om aangenomen te worden zeker heeft vergroot. Dankzij Profmatch werk ik op dit moment bij een mooi bedrijf in de techniek waar ik veel doorgroeimogelijkheden heb en ik na een jaar tijd kan rekenen op een vast contract. Ik kreeg zelfs een grote fles bier cadeau van Profmatch ter felicitatie voor mijn nieuwe baan en dit vond ik een leuk gebaar. Als je op zoek bent naar een vaste baan in de techniek dan is Profmatch echt top! :)
 • Lucas van Rijnsoever 3 maanden geleden
  Profmatch onderscheid zich in hun werk als recruiter. Ik werd geholpen door Jim. Ze hebben mijn CV opgemaakt en verspreid over meerdere bedrijven en mijn CV ook met mij gedeeld voor feedback. Ze hebben me telkens heel goed op de hoogte gehouden van het proces. Profmatch heeft met een brede blik gekeken op functies die past bij mijn persoonlijkheid en wat ik leuk vind. Ik mocht bij 5 bedrijven op gesprek komen. Eén van deze gesprekken heeft geleid tot een leuke baan die goed bij me past. Ik heb er zin in! Geen enkele andere recruiter heeft me zo goed geholpen als Jim van Profmatch!
 • Sjors Lieverst 2 maanden geleden
  Ik ben geholpen door floris bij profmatch, na een fijn telefonisch kennismakings gesprek en het doorgeven van me cv kon ik binnen no time op gesprek bij een aantal bedrijven. Alles was zo goed en snel geregeld dat ik binnen 1 week eigelijk al een nieuwe werkgever te pakken had, en wat voor een!! Gelijk een jaar contract bij een prachtig bedrijf. Bedankt profmatch en vooral bedankt floris, voor het snelle handelen en de goeie gesprekken, je bent een topper!
 • email een maand geleden
  Ik had gereageerd op een vacature in de website van ProfMatch en in zeer korte tijd werd telefonisch contact met me opgenomen door Barrys. Ik werd uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij hun op kantoor. Tijdens het gesprek Barry heeft alle mogelijkheden met duidelijk taal uitgelegd. Dankzij hem, volgende dag werd ik uitgenodigd voor een sollicitatie gesprek en binnenkort ik mag beginnen. Complimenten.
 • Marta Sobotka 2 maanden geleden
  Profmatch een top bedrijf met top service! In vrij korte tijd hebben hun mij geholpen aan een nieuwe uitdaging. Ik ben zelf geholpen door Jimi die vervolgens de juiste baan voor mij gevonden heeft . Ik ben zeer tevreden over de gezamenlijke samenwerking.

Vragen? Neem contact op met een van

Onze adviseurs

Wil je meer weten over Profmatch? Check de dit zijn wij pagina!
Nieuwsgierig naar onze vacatures? Bekijk onze vacatures hier.