• INSTALLATIE
    TECHNIEK VACATURES

    Ben jij op zoek naar een baan in de installatietechniek?

Banen voor operators en technici in Noord-holland

Installatietechniek vacatures

Ben je op zoek naar een vacature in de installatietechniek? Overweeg je een carrière binnen de installatietechniek als bijvoorbeeld elektromonteur of allround monteur? Of je nu recent je MBO-opleiding hebt afgerond of al ervaring hebt in de installatietechniek en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, wij hebben diverse vacatures beschikbaar. Ontdek ons aanbod van vacatures in de installatietechniek hieronder en dien direct je sollicitatie in! Als de perfecte vacature momenteel niet beschikbaar is, laat dan je gegevens achter, en wij zullen je ondersteunen bij het vinden van een geschikte match!
Totaal {{ ItemsCount }} vacatures
{{ItemsCount}} vacatures reset

WIL JE WETEN HOE JE AAN DE SLAG KAN BIJ PROFMATCH?

Welkom bij ProfMatch, jouw partner in de wereld van techniek en procesindustrie. Als gespecialiseerd recruitmentbureau in Noord-Holland en groot Amsterdam brengen wij talentvolle kandidaten in contact met boeiende mogelijkheden binnen de techniek en procesindustrie. Of je nu een vaardige operator, een bekwame monteur technische dienst, of een toegewijde logistiekmedewerker bent, bij ons vind je de perfecte match. Wij begrijpen dat het vinden van de juiste vacature cruciaal is voor jouw carrière, en daarom richten wij ons op het matchen van talent met de meest geschikte posities in deze dynamische sectoren. Ontdek de mogelijkheden bij ProfMatch en zet de volgende stap in jouw professionele reis.

Heb je nog vragen over de installatietechniek?

Vind hier alles wat je moet weten van de installatietechniek!


Wat is installatietechniek?

Binnen de installatietechniek valt een breed scala aan werkzaamheden gericht op het installeren en onderhouden van diverse systemen in gebouwen en constructies. Deze techniek richt zich op het implementeren en optimaliseren van technische installatie zoals verwarming, ventilatie, machines, apparatuur, elektriciteit en klimaatbeheersing binnen verschillende omgevingen.


Wat valt er onder installatietechniek?

Installatietechniek kent verschillende specialisaties en vaardigheden. Deze specialisaties uiten zich in vakgebieden zoals elektrotechniek en de techniek. Elke specialisatie vereist specifieke kennis en expertise, wat zich vertaalt naar verschillende functies zoals: elektromonteur, servicemonteur, beveiligingsmonteur en montagemedewerker. Dit zijn tevens ook de functies waar wij ons op richten.


Wat is het salaris van iemand in de installatietechniek?

Het salaris in de installatietechniek varieert afhankelijk van diverse factoren, waaronder ervaring, opleidingsniveau, locatie en specifieke functie binnen de sector. Over het algemeen is het salaris voor gekwalificeerde vakmensen in de installatietechniek aantrekkelijk. In Nederland ligt het gemiddelde salaris van een elektromonteur en beveiligingsmonteur tussen de €2.500 en €3.800 per maand, afhankelijk van ervaring en specialisatie.


Welke opleidingen heb je nodig voor de installatietechniek?

Om een carrière in de installatietechniek te beginnen, is een afgeronde mbo-opleiding of leertraject vereist. Deze opleidingen bieden de nodige theoretische kennis en praktische vaardigheden die vereist zijn voor de verschillende specialisaties binnen de sector. Naast de technische aspecten is het ook essentieel om bekend te zijn met veiligheidsvoorschriften, zoals het behalen van een Vca-certificaat en het volgen van relevante NEN-cursussen om veiligheid op de werkplek te waarborgen.


Eigenschappen van een installatietechnicus

Als installatietechnicus heb je bepaalde kenmerken die overeenkomen met je werk. Deze kenmerken kunnen zich uiten in een proactieve houding, sterke communicatie skills, zelfredzaamheid, een positieve instelling en het niet bang zijn om problemen te verhelpen. Zie jij jezelf in deze kenmerken? Dan pas je perfect in de installatietechniek!


Doorgroeimogelijkheden binnen de installatietechniek

Binnen de installatietechniek kan je verschillende kanten op. Ook hier kan je doorgroeien en om hier een paar voorbeelden van in kaart te brengen kan je doorgroeien naar een functie werkvoorbereider of projectleider. Daarbij is er ook een mogelijkheid dat je als elektromonteur of beveiligingsmonteur in dezelfde rol blijft, maar met een meer aansturende kant. Dus als bijvoorbeeld een allround elektromonteur die leiding geeft aan andere elektromonteurs.


Waarom een baan in de installatietechniek vinden bij ProfMatch?

Bij ProfMatch staat jouw persoonlijke ontwikkeling en tevredenheid centraal bij het vinden van een nieuwe baan in de installatietechniek. Wij beginnen met een grondig kennismakingsproces waarin we jouw wensen en behoeften in kaart brengen. Vervolgens gaan we actief op zoek naar de perfecte match die niet alleen uitzicht biedt op een vast contract, maar ook mogelijkheden voor doorgroei en ontwikkeling binnen de sector. Zit jouw ideale vacature er niet tussen? Geen probleem, wij staan open voor open sollicitaties en zullen ons best doen om jouw ambities te realiseren.

Heb je een vraag voor ons?

Stel ze direct

Hans  van Stijn Hans van Stijn 06 40 47 32 58
Senior Consultant Techniek
Hessel van Wieringen Hessel van Wieringen 06 50 55 00 99
Senior Consultant Techniek