• METAAL
    TECHNIEK VACATURES

    Ben jij op zoek naar een baan in de metaaltechniek?

Banen voor operators en technici in Noord-holland

Metaaltechniek vacatures

Ben je actief op zoek naar een uitdagende positie in de metaaltechniek binnen de regio Noord-Holland of groot Amsterdam? Of je nu net je Mbo-opleiding hebt afgerond of reeds ervaring hebt als metaalbewerker, wij hebben boeiende kansen voor zowel starters als ervaren technici in de metaaltechniek. Ontdek onze actuele vacatures binnen de metaaltechniek hieronder en dien direct je sollicitatie in! Mocht de perfecte vacature nog niet beschikbaar zijn, laat dan je gegevens achter, en wij zullen je ondersteunen bij het vinden van de juiste mogelijkheid! Bekijk ons aanbod van metaal technische vacatures en vind jouw ideale positie in de wereld van techniek en metaalbewerking. Solliciteer vandaag nog!


Totaal {{ ItemsCount }} vacatures
{{ItemsCount}} vacatures reset

WIL JE WETEN HOE JE AAN DE SLAG KAN BIJ PROFMATCH?

Welkom bij ProfMatch, jouw partner in de wereld van techniek en procesindustrie. Als gespecialiseerd recruitmentbureau in Noord-Holland en groot Amsterdam brengen wij talentvolle kandidaten in contact met boeiende mogelijkheden binnen de techniek en procesindustrie. Of je nu een vaardige operator, een bekwame monteur technische dienst, of een toegewijde logistiekmedewerker bent, bij ons vind je de perfecte match. Wij begrijpen dat het vinden van de juiste vacature cruciaal is voor jouw carrière, en daarom richten wij ons op het matchen van talent met de meest geschikte posities in deze dynamische sectoren. Ontdek de mogelijkheden bij ProfMatch en zet de volgende stap in jouw professionele reis.

Nog vragen over de metaaltechniek?

Vind hier alles wat je moet weten over Metaaltechniek


Wat is metaaltechniek?

In de metaaltechniek (ook wel metaalbewerking genoemd) worden werkzaamheden uitgevoerd die te maken hebben met het bewerken of verwerken van metaal. In deze techniek worden bijvoorbeeld onderdelen, halffabricaten en constructies gemaakt van metaal. Er zijn veel mensen werkzaam in de metaaltechniek, ieder met een eigen specialisatie en vaardigheden.

Wat valt er onder metaaltechniek?

Zoals eerder besproken hebben heb je verschillende soorten specialisaties en vaardigheden binnen de metaaltechniek. Deze specialismes kunnen zicht uiten in bijvoorbeeld het vak lasser, constructiebankwerker, montagemedewerker of CNC-operator. Ieder van deze specialisaties bevat een vorm van metaalbewerking en binnen deze specialismes zijn ook verschillende specialisaties. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende soorten lastechnieken die een lasser kan beheersen.

Wat is het salaris van iemand in de metaaltechniek

Als iemand werkzaam in de metaaltechniek, hangt je salaris af van verschillende factoren. Deze factoren zijn je ervaring, opleidingsniveau, locatie en het specifieke vakgebied binnen de metaaltechniek waarin je werkt. In het algemeen is het salaris van iemand in de metaaltechniek goed, vooral voor geschoolde vakmensen zoals lassers en constructiebankwerkers. In Nederland ligt het gemiddelde salaris van een lasser in de metaaltechniek tussen de €2.400 en €3.600, afhankelijk van de ervaring en het opleidingsniveau.

Welke opleidingen heb je nodig voor de metaaltechniek?

Om in aanmerking van een baan te komen in de metaaltechniek, moet je een mbo-opleiding of leertraject hebben afgerond. Binnen je mbo-opleiding of leertraject oefen en leer je een bepaald specialisme. Ook wij bieden een paar leertrajecten.
Naast het leren van een specialisatie is het belangrijk dat je bepaalde veiligheidsregels weet/ kent. Zo is het belangrijk dat jij je VCA haalt en extra goed als je verschillende NEN cursussen heb gevolgd. Deze geven een goed beeld wat er wel en niet veilig is op de werkvloer, waardoor jij veilig te werk kan gaan.

Eigenschappen van iemand in de metaaltechniek

Als iemand, die werkzaam is in de metaaltechniek, heb je bepaalde kenmerken die je deelt met je mede collega’s. Zo is het belangrijk dat een metaaltechnicus zijn handen graag uit de mouwen steekt, zelfredzaam is, een oog voor detail heeft en gewend is om fysiek werk te leveren. Als deze eigenschappen jou omschrijft als mens, dan pas je perfect binnen de metaaltechniek.

Doorgroeimogelijkheden binnen de Metaaltechniek

Er zijn verschillende soorten specialisaties en vaardigheden die iemand in de metaaltechniek kan leren. Hierdoor zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden binnen de metaaltechniek. Zo kan een lasser verschillende lastechnieken leren om zo een allround lasser te worden. Constructiebankwerkers kunnen zich door laten groeien naar een allround constructiebankwerker. Tot slot kan iemand van de metaaltechniek ook door leren naar een monteur.

Waarom een baan in de metaaltechniek vinden bij ProfMatch?

Wij van ProfMatch vinden het belangrijk dat jouw wensen en behoeften centraal staan bij het vinden van een nieuwe baan. Hierdoor willen wij graag een proces met je starten, waarbij we eerst elkaar leren kennen en jouw wensen en behoeften centraal stellen, daarna gaan wij op zoek en proberen wij die idealen match te vinden. Wij werken alleen met vacatures die uitzicht bieden op een vast contract en doorgroeimogelijkheden. Zit jou vacature er niet tussen? Ga dan een open sollicitatie met ons aan en laat ons kijken wat we voor jou kunnen beteken!

Heb je een vraag voor ons?

Stel ze direct

Hans  van Stijn Hans van Stijn 06 40 47 32 58
Senior Consultant Techniek
Hessel van Wieringen Hessel van Wieringen 06 50 55 00 99
Senior Consultant Techniek