• PROCES
    TECHNIEK VACATURES

    Ben jij op zoek naar een vacature in de procestechniek?

Banen voor operators en technici in Noord-holland

Procestechniek Vacatures

Ben je op zoek naar nieuwe kansen binnen de procestechniek? Heb je interesse om als operator aan de slag te gaan en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Of ben je net afgestudeerd van een Mbo-opleiding en wil je opgeleid worden tot operator in de procestechniek? Ons uitgebreide aanbod aan vacatures in de procestechniek biedt mogelijkheden voor zowel startende als ervaren operators. Ontdek hieronder onze actuele vacatures in de procestechniek en solliciteer direct! Als de perfecte vacature er op dit moment niet tussen staat, laat dan je gegevens achter. Wij staan klaar om je te helpen de juiste functie te vinden binnen de dynamische wereld van de procesindustrie. Bekijk ons aanbod van vacatures en zet de eerste stap naar een boeiende carrière als operator/ procesoperator in de procestechniek. Solliciteer vandaag nog!

Totaal {{ ItemsCount }} vacatures
{{ItemsCount}} vacatures reset

WIL JE WETEN HOE JE AAN DE SLAG KAN BIJ PROFMATCH?

Welkom bij ProfMatch, jouw partner in de wereld van techniek en procesindustrie. Als gespecialiseerd recruitmentbureau in Noord-Holland en groot Amsterdam brengen wij talentvolle kandidaten in contact met boeiende mogelijkheden binnen de techniek en procesindustrie. Of je nu een vaardige operator, een bekwame monteur technische dienst, of een toegewijde logistiekmedewerker bent, bij ons vind je de perfecte match. Wij begrijpen dat het vinden van de juiste vacature cruciaal is voor jouw carrière, en daarom richten wij ons op het matchen van talent met de meest geschikte posities in deze dynamische sectoren. Ontdek de mogelijkheden bij ProfMatch en zet de volgende stap in jouw professionele reis.

Heb nog vragen over de procestechniek/ procesindustrie?

Vind hier alles wat je moet weten van de procestechniek!


Wat is procestechniek/procesindustrie?

Procestechniek, ook wel bekend als de procesindustrie, omvat de uitvoeringen van acties die gericht zijn op het verwerken, omzetten en produceren van grondstoffen en materialen in eindproducten. In de procesindustrie worden processen toegepast voor het creëren van diverse producten, variërend van chemische stoffen en farmaceutische producten tot voedsel en dranken.


Wat valt er onder procestechniek/procesindustrie?

Onder de procesindustrie/ procestechniek vallen verschillende specialisaties. Deze specialisaties vallen binnen het operator vak en kunnen worden beschreven als de volgende functies namelijk procesoperator, hoofdoperator, machineoperator, CNC-operator, lijnoperator, productiemedewerker en wacht chéf. Elk van deze functies vereist specifieke kennis en expertise om de complexe processen en systemen binnen de industrie te beheren en optimaliseren. Wij richten ons dan ook voornamelijk op de opgenoemde functies.


Wat is het salaris van iemand in de procestechniek/procesindustrie?

Het salaris binnen de procestechniek verschilt enorm afhankelijk van verschillende factoren, waaronder ervaring, opleidingsniveau, locatie en functie binnen de sector. Werkzaam zijn in de procestechniek wordt goed beloond. Naast de opgenoemde factoren spelen toeslagen een grote rol in het salaris, maar gemiddeld ligt het salaris in Nederland tussen de €2.400 en €4.500 per maand.


Welke opleidingen heb je nodig voor de procestechniek/procesindustrie?

Om werkzaam te worden in de procesindustrie kan je een opleiding volgen op mbo-niveau. Deze opleidingen zullen dan gericht zijn op de techniek of de procesindustrie. Daarbij is het ook mogelijk om via een leerbedrijf aan de slag te gaan als operator. Hier kijken ze dan meer naar je affiniteit met techniek en of je buiten werk in aanmerking komt met de techniek. Deze twee manieren bieden beiden de benodigde kennis en vaardigheden om complexe processen te begrijpen en te beheren. Ook is het gebruikelijk om bepaalde certificaten te behalen die veiligheid op de werkvloer waarborgen. Hierbij zijn certificaten zoals VCA en relevante NEN-cursussen.


Doorgroeimogelijkheden binnen de procestechniek/ procesindustrie

Binnen de procestechniek kan je veel kanten op gaan. Hierdoor zijn er ook veel mogelijkheden om door te groeien. Als operator kan je namelijk verschillende specialisaties aannemen en in ontwikkelen. Ook is er een mogelijkheid om door te groeien naar een meer leidinggevende rol zoals voorman, allround operator of leidinggevend operator.


Eigenschappen van een procesoperator

Als operator heb je bepaalde eigenschappen, waardoor jij je werk perfect kan uitvoeren. Als procesoperator heb je een passie voor techniek. Hierbij is het noodzakelijk dat je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt en dit combineert met een oog voor detail. Er wordt ook een bepaalde zelfredzaamheid verwacht. Het kan namelijk voorkomen dat er een storing plaatsvindt aan jouw lijn. Het is dan jouw verantwoordelijkheid om de juiste acties te nemen en dit zo goed mogelijk op te lossen.


Waarom een baan in de procestechniek/procesindustrie vinden bij ProfMatch?

Wij van ProfMatch zetten jouw wensen en behoeften centraal. Ons doel is om jouw wensen en behoeften te matchen aan de perfecte vacature die uitzicht biedt op een vast contract en mogelijkheid om door te groeien. Om deze wensen en behoefte te achterhalen, begint ons proces altijd met een kennismakingsgesprek. Hier leren we elkaar beter kennen en kunnen we vanuit daar door stappen naar het matchen van kandidaat en werkgever. Als jouw ideale vacature niet beschikbaar is, moedigen we je aan om een open sollicitatie met ons aan te gaan zodat we samen kunnen kijken naar passende mogelijkheden.

Heb je een vraag voor ons?

Stel ze direct

Floris   Stokman Floris Stokman 06 51 00 94 84
Senior Consultant Procesindustrie
Jimi  Kooge Jimi Kooge 06 48 41 92 45
Senior Accountmanager