• VOERTUIG
    TECHNIEK VACATURES

    Ben jij op zoek naar een baan in de voertuigtechniek?

Banen voor operators en technici in Noord-holland

Voertuigtechniek Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende positie binnen de voertuigtechniek? Heb je interesse om als allround monteur aan de slag te gaan in de voertuigtechniek? Of je nu recent je Mbo-opleiding hebt afgerond of al ervaring hebt opgedaan in de voertuigtechniek en toe bent aan een nieuwe uitdaging, wij hebben diverse vacatures in de voertuigtechniek die aansluiten op jouw profiel. Ontdek hieronder ons actuele aanbod van vacatures in de voertuigtechniek en solliciteer direct! Als de ideale vacature er op dit moment niet tussen staat, laat dan je gegevens achter. Wij zijn er om je te assisteren bij het vinden van de perfecte match. Bekijk onze vacatures en zet de volgende stap in jouw carrière als allround monteur in de boeiende wereld van voertuigtechniek. Solliciteer vandaag nog!
Totaal {{ ItemsCount }} vacatures
{{ItemsCount}} vacatures reset

WIL JE WETEN HOE JE AAN DE SLAG KAN BIJ PROFMATCH?

Welkom bij ProfMatch, jouw partner in de wereld van techniek en procesindustrie. Als gespecialiseerd recruitmentbureau in Noord-Holland en groot Amsterdam brengen wij talentvolle kandidaten in contact met boeiende mogelijkheden binnen de techniek en procesindustrie. Of je nu een vaardige operator, een bekwame monteur technische dienst, of een toegewijde logistiekmedewerker bent, bij ons vind je de perfecte match. Wij begrijpen dat het vinden van de juiste vacature cruciaal is voor jouw carrière, en daarom richten wij ons op het matchen van talent met de meest geschikte posities in deze dynamische sectoren. Ontdek de mogelijkheden bij ProfMatch en zet de volgende stap in jouw professionele reis.

Heb jij nog vragen over de voertuigtechniek?

Vind hier alles wat je moet weten over de voertuigtechniek!


Wat is voertuigtechniek?

Voertuigtechniek is een discipline in de techniek, waarbij jou werkzaamheden zich vooral richten op ontwerpen, bouwen, onderhouden en repareren van voertuigen, zoals auto’s, vrachtwagens, bussen, industriële voertuigen en andere vervoersmiddelen/ vervoersapparatuur. Binnen deze sector worden meerdere werkzaamheden uitgevoerd die te maken hebben met mechanische, elektrische en elektronische systemen van voertuigen.


Wat valt er onder voertuigtechniek?

In de voertuigtechniek zijn diverse specialisaties en vaardigheden die je eigen kan maken. Dit omvat een aantal functies zoals automonteur, autotechnicus, heftruck monteur, monter industrie voertuigen en monteur landbouwgereedschappen. Elk van deze functies vereist specifieke kennis en expertise om verschillende aspecten van voertuigen en machines te beheren en te onderhouden. Wij van ProfMatch richten ons vooral op de monteur vacatures.


Wat is het salaris van iemand in de voertuigtechniek?

Het salaris in de voertuigtechniek varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder ervaring, opleidingsniveau, locatie en functie binnen de sector. In het algemeen biedt de voertuigtechniek aantrekkelijke salarissen, vooral voor goede opgeleide en ervaren professionals. In Nederland ligt het gemiddelde salaris van een monteur in de voertuigtechniek tussen de €2.000 en €3.500 per maand, afhankelijk van ervaring en certificeringen.


Welke opleidingen heb je nodig voor de voertuigtechniek?

Om een carrière te beginnen in de voertuigtechniek is het belangrijk om de juiste relevante opleiding te volgen op mbo-niveau. Zo kan iemand die werkzaam is in de voertuigtechniek een mbo-opleidingen volgen richting de techniek of als auto- en heftruckmonteur. Deze opleidingen liggen het meest in lijn met wat de functie verwacht van een kandidaat. Daarnaast is het belangrijk om de algemene veiligheidsvoorschriften en -normen te kennen om zo de veiligheid op de werkplek te waarborgen.


Eigenschappen van iemand in de voertuigtechniek

Binnen de voertuigtechniek zijn bepaalde eigenschappen van belang om zo jouw werk leuk en goed te kunnen uitvoeren. Voor een voertuigtechnicus is het belangrijk om praktisch ingesteld te zijn en zelfstandig te kunnen werken. Daarbij moet een monteur in de voertuigtechniek een oog voor detail hebben en een affiniteit hebben met techniek. Tot slot is het werk in de voertuigtechniek met je handen en kan dit fysiek oplopen, hierdoor is het van belang dat je gewend bent aan fysiek werk. Als deze eigenschappen jou typeren, pas je perfect binnen de voertuigtechniek.


Doorgroeimogelijkheden binnen de voertuigtechniek

In de voertuigtechniek zijn verschillende doorgroeimogelijkheden beschikbaar. Doordat er verschillende specialisaties vallen in de voertuigtechniek, kan je door te ontwikkelen en leren doorgroeien naar een nieuwe carrière stap. Een monteur in de voertuigtechniek kan doorgroeien naar bijvoorbeeld een allround monteur. Daarbij bieden wij ook veel mogelijkheden voor automonteurs om door te groeien naar heftruckmonteur.


Waarom een baan in de voertuigtechniek vinden bij ProfMatch?

Bij ProfMatch staan jouw wensen en behoefte centraal bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Doordat wij het gesprek met jou aangaan kunnen wij gemakkelijk jou wensen en behoeften in kaart brengen en matchen met de juiste vacature. Hierbij proberen wij een persoonlijk proces aan te gaan, waarbij we op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen. Ons doel is om een match te maken die uitzicht biedt op een vast contract, maar ook doorgroeimogelijkheden, zodat jij jouw droom kan nastreven. Als jouw ideale vacature hier niet tussen staat, moedigen wij jou aan om een open sollicitatie met ons aan te gaan. Hierbij kijken we aan de hand van een gesprek of we een match kunnen vinden!

Heb je een vraag voor ons?

Stel ze direct

Hans  van Stijn Hans van Stijn 06 40 47 32 58
Senior Consultant Techniek
Hessel van Wieringen Hessel van Wieringen 06 50 55 00 99
Senior Consultant Techniek