• WERKTUIG
    BOUWKUNDE VACATURES

    Ben jij op zoek naar een baan in de werktuigbouwkunde?

Banen voor operators en technici in Noord-holland

Werktuigbouwkunde vacatures

Ben je op zoek naar een uitdagende functie binnen de werktuigbouwkunde? Overweeg je een rol als servicemonteur, storingsmonteur of allround monteur in de techniek? Of je nu onlangs je Mbo-opleiding hebt voltooid of al ervaring hebt opgedaan in de werktuigbouwkunde en toe bent aan een nieuwe uitdaging, wij hebben diverse vacatures in de werktuigbouwkunde die perfect bij jouw profiel passen. Ontdek hieronder ons actuele aanbod van vacatures in de techniek en solliciteer direct! Mocht de ideale vacature op dit moment niet beschikbaar zijn, laat dan je gegevens achter. Wij zijn er om je te ondersteunen bij het vinden van de perfecte mogelijkheid. Bekijk onze vacatures en zet de volgende stap in jouw carrière binnen de dynamische wereld van werktuigbouwkunde. Solliciteer vandaag nog!
Totaal {{ ItemsCount }} vacatures
{{ItemsCount}} vacatures reset

WIL JE WETEN HOE JE AAN DE SLAG KAN BIJ PROFMATCH?

Welkom bij ProfMatch, jouw partner in de wereld van techniek en procesindustrie. Als gespecialiseerd recruitmentbureau in Noord-Holland en groot Amsterdam brengen wij talentvolle kandidaten in contact met boeiende mogelijkheden binnen de techniek en procesindustrie. Of je nu een vaardige operator, een bekwame monteur technische dienst, of een toegewijde logistiekmedewerker bent, bij ons vind je de perfecte match. Wij begrijpen dat het vinden van de juiste vacature cruciaal is voor jouw carrière, en daarom richten wij ons op het matchen van talent met de meest geschikte posities in deze dynamische sectoren. Ontdek de mogelijkheden bij ProfMatch en zet de volgende stap in jouw professionele reis.

Heb je nog vragen over de werktuigbouwkunde?

Vind hier alles wat je moet weten over werktuigbouwkunde!


Wat is werktuigbouwkunde?

Binnen de techniek zijn verschillende specialisaties waar iemand naar toe kan ontwikkelen, waaronder werktuigbouwkunde. In deze specialisatie richten werktuigbouwkundige zich vooral op het ontwerpen, onderhouden en besturen van machines. Werktuigbouwkunde als beroep is heel breed, waardoor er overal in de techniek plek is voor een werktuigbouwkundige. Deze specialisatie kan zich uiten in verschillende functies binnen de techniek.


Wat valt er onder werktuigbouwkunde?

Binnen de werktuigbouwkunde vallen verschillende functies. Bij ProfMatch richten we ons vooral op de monteur functies zoals: servicemonteur, assemblagemonteur, pompmonteur, onderhoudsmonteur en monteur technische dienst. Als monteur kan je worden gebruikt in een variatie aan branches. Een paar branches zijn: cacao industrie, kunststofindustrie, voedselindustrie, raketsystemen, operatorkamers, locomotieven en de procesindustrie. De monteur functies zijn niet de enige functies die wij bemiddelen. Zo bemiddelen wij ook inspecteurs, werkvoorbereiders, productiemedewerkers, werktuigbouwkundig ingenieurs en assemblagemedewerkers. Bekijk onze vacature lijst voor meer informatie.


Wat is het salaris van iemand in de werktuigbouwkunde?

Het salaris binnen de werktuigbouwkunde varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder ervaring, opleidingsniveau, locatie en functie binnen de sector. Over het algemeen is het salaris voor gekwalificeerde werktuigbouwkundigen aantrekkelijk. In Nederland ligt het gemiddelde salaris van een werktuigbouwkundig monteur tussen de €2.600 en €3.900 per maand, afhankelijk van ervaring en specialisatie.


Welke opleidingen heb je nodig voor de werktuigbouwkunde?

Om gemakkelijker een baan te vinden binnen de werktuigbouwkunde wordt het aangeraden om een mbo-opleidingen te volgen. Deze opleidingen bieden zowel technisch als praktische kennis, waardoor jij klaar bent gestoomd om te gaan beginnen als een monteur werktuigbouwkunde. Zo is een opleiding werktuigbouwkunde op mbo-niveau 2,3 of 4 nodig of een opleiding richting de techniek op mbo-niveau. Naast een formele opleiding is het ook belangrijk om de relevante veiligheidsvoorschriften en -normen om veiligheid op de werkplek te waarborgen.


Eigenschappen van een werktuigbouwkundige

Werktuigbouwkundige kenmerken zich aan bepaalde eigenschappen. Doordat werktuigbouwkundige deze eigenschappen bevatten kunnen ze hun werk optimaal met plezier uitvoeren. Een werktuigbouwkundige is namelijk leergierig wat hij kan combineren met een analytische blik. Het is belangrijk dat je goed een situatie kan inschatten en daarop kan handelen. Daarbij is het belangrijk dat je doelgericht bent en inzichtelijk te werk kan gaan.


Doorgroeimogelijkheden van een werktuigbouwkundige

Binnen de werktuigbouwkunde vallen verschillende functies zoals monteur, inspecteur een assemblagemedewerker. Als iemand die werkzaam is binnen deze specialisatie kan je doorgroeien naar een wat meer leidinggevende rol. Hierdoor kan je dus bijvoorbeeld doorgroeien naar een allround monteur, waarbij je leiding geeft aan een klein team monteurs. Vaak is er ook ngo een mogelijkheid om door te groeien naar een andere functie die affiniteit heeft met je huidige functie. Zo is het mogelijk om als productiemedewerker door te groeien naar leerling monteur en zelfs naar monteur.


Waarom een baan in de werktuigbouwkunde vinden bij ProfMatch?

Binnen ProfMatch staan jouw wensen en behoefte centraal bij het vinden van het een nieuwe uitdaging. Om erachter te komen wat jouw wensen en behoeften zijn, willen we jou eerst uitnodigen voor een persoonlijk gesprek, waarbij we alles doorlopen en elkaar beter leren kennen. Vanuit daar gaan we het sollicitatieproces aan en zullen we jou wensen en behoeften gaan matchen. Ons doel is om jouw wensen en behoeften te matchen aan een vacature die uitzicht biedt op een vast contract met daarbij de mogelijkheid om door te groeien. Zit jouw ideale vacature er niet tussen? Geen probleem, wij staan open voor een open sollicitatie en zullen ons best doen om jouw ambities te realiseren.

Heb je een vraag voor ons?

Stel ze direct

Hans  van Stijn Hans van Stijn 06 40 47 32 58
Senior Consultant Techniek
Hessel van Wieringen Hessel van Wieringen 06 50 55 00 99
Senior Consultant Techniek