DIT BEN JIJ
Je bent op zoek naar een vaste baan Je hebt OF een technische opleiding afgerond op niveau MBO 3 of 4 OF minimaal 3 jaar werkervaring als technicus Je spreekt de Nederlandse taal Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar
DIT KRIJG JIJ
Salarisrange: €2.450,00 - €4.155,00 bruto per maand, met soms een 13e maand, bonusregeling of winstuitkering Ons doel: vast contract Doorgroei- ontwikkelings- en scholingsmogelijkheden Dagdienst, 2, 3 en 5 ploegendienst 25 tot 38 vrije dagen per jaar 8% vakantiegeld en Reiskostenregeling
DIT DOE JIJ

JIJ FIXT 't

Dit doet een monteur technische dienst in de verbruiksgoederen industrie

 • Plannen en uitvoeren van standaard onderhoud
 • Ombouwen van bestaande productielijnen
 • Storingen zoeken en oplossen
 • Plaatsen, afstellen en in bedrijf stellen van nieuwe machines en installaties
 • Meedenken over machineverbeteringen
 • De- en monteren van onderdelen

Dit is natuurlijk een kleine greep uit jouw werkzaamheden. Dat hoeven wij jou niet uit te leggen. Vast staat dat jij het gaat maken. Laat dat maar aan ons over. We zorgen ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt, zoals de juiste uitrusting, laptop en mobiel.

JOUW WERK. WAT VINDEN ANDEREN DAAR VAN?

Goede verhalen van
collega-techneuten

Onder meer deze mensen hebben wij mogen helpen aan een technische baan die écht bij ze past. Dat luistert nauw. Gelukkig luisteren wij écht naar je.
 • Amir 6 mei 2021

  Hele fijne en professionele organisatie. Ze kwamen met realistische functies die goed bij mij passen, ook koppelen ze snel terug en houden je niet weken lang aan het lijntje. Nu alweer een aantal maanden bij een ontzettend leuk bedrijf aan het werk.

 • Frank 6 mei 2021

  Na een paar weken aarzelen heb ik de telefoon opgepakt en als eerste Profmatch gebeld. Na drie maanden kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben. Betaling loopt soepel, communicatie is altijd gemakkelijk en snel, ook buiten werktijden. Zeer goed, actief, professioneel en maar niet moeilijk.

GEEN BAK MET VACATURES MAAR SNEL AAN DE BAK

PROFMATCH

Bij ons ben je niet kandidaat nummertje zoveel. We helpen je aan werk door met je samen te werken. We spreken de taal van techniek. Maar vinden jouw talent en wensen eigenlijk veel belangrijker. Daarom geen bak met vacatures, maar snel aan de bak bij een organisatie die echt bij je past. Jouw nieuwe uitdaging vinden noemen wij niet recruitment maar recruitmens. Alleen zo wordt het een match. Alleen zo vind je een vaste baan met toekomst. Vind de échte klik met je werk bij Profmatch.

GEEN BAK MET VACATURES MAAR SNEL AAN DE BAK

PROFMATCH

Geen bak met vacatures, maar snel aan de bak bij een organisatie die echt bij je past. Jouw nieuwe uitdaging vinden wij samen. Geen recruitment maar recruitmens. Alleen zo wordt het een match. Alleen zo vind je een vaste baan met toekomst. Vind de échte klik met je werk bij Profmatch.

KIJK EENS WAT EEN TOPJOBS

Vacatures in jouw industrie

Staat jouw job er niet tussen?

Geen nood. Samen vinden wij 'm

We willen een paar dingen van je weten. Daarna zoeken we met jou de baan waar je echt in thuis bent. Klik!
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Heb je een vraag voor ons?

Wij geven snel antwoord

Wij kennen jouw functie en jouw industrie van binnen en van buiten. Kom maar op met je vraag.
Hessel van Wieringen Hessel van Wieringen 06 50 55 00 99 Adviseur techniek
Hans van Stijn Hans van Stijn 06 40 47 32 58 Adviseur techniek