Hans van Stijn


Senior Consultant Techniek

Ik ben Hans, 29 jaar uit Obdam en vader van een prachtige zoon van 2 jaar oud. Ik vind het een uitdaging om techneuten te helpen bij het vinden van een vast baan in de industrie en daarbij vind ik het ook gaaf om voor werkgevers een sparringpartner te zijn in het vinden van hun juiste personeel.

Oorspronkelijk kom ik uit de industriƫle techniek, waarbij ik functies heb mogen bekleden als servicemonteur, monteur technische dienst en voorman. Hierdoor heb ik een allround kennis mogen opdoen van verschillende facetten in de techniek, zoals de elektrotechniek, werktuigbouwkunde, metaaltechniek, pneumatiek en hydrauliek.

In 2018 kreeg ik de mogelijkheid om voor Profmatch aan de gang te gaan als Technisch Recruiter en ik heb deze kans met beide handen aangepakt. Met mijn technische kennis ben ik volgens mij een goede sparringpartners voor technici en de bedrijven, wat in de meeste gevallen resulteert in een goede match.

Ik kijk hierbij niet alleen naar de gezochte competenties, maar ook naar de persoonlijke match tussen een bedrijf en techneut. In de techniek werk je nu eenmaal veel samen, waarbij een persoonlijk klik voor mij net zo belangrijk is als de ervaring.

HET PROFMATCH TEAM