Kwint Kaandorp


Junior Consultant Techniek

Mijn naam is Kwint, woonachtig in Alkmaar. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met creatieve dingen zoals tekenen of videografie. Daarnaast ben ik veel te vinden in de sportschool en doe ik in het weekend graag een drankje met vrienden.

De afgelopen jaren ben ik fulltime bezig geweest als videograaf, en uiteenlopende klussen mogen aannemen. Echter zag ik dit mijzelf niet de rest van mijn leven doen. Ik houd ervan om in contact te komen met mensen en zo ben ik begonnen als Recruiter bij ProfMatch. Om succesvol te kunnen instromen in het prachtige vakgebied van recruitment heb ik de benodigde basiskennis opgedaan.

Sinds december 2023 ben ik werkzaam als Junior Consultant Techniek bij ProfMatch. Ik help technisch talent aan een passende baan en voorzie bedrijven van technisch talent.

Het geeft mij kracht als ik de perfecte match kan vinden voor kandidaat en werkgever. Door deze kracht, wil ik altijd alles geven om voor iedere kandidaat een match te vinden. Een juiste match betekent voor mij dat ik mijn werk goed heb uitgevoerd en dat de kandidaat zich tevreden op zijn plek voelt.

Kom je ook langs voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie of thee?

HET PROFMATCH TEAM