Jouw baan is ons doel

Zekerheid van werk

Je wilt werken omdat je zekerheid wilt, omdat je jezelf wilt ontwikkelen, omdat je in een leuk team wilt werken en omdat je daarbij ook van afwisseling houdt. Wij snappen dat bij ProfMatch. Jouw begeleiding naar nieuw werk is bij ons zo goed, dat we daar veel complimenten over krijgen van talent dat jou is voorgegaan. Wij willen dat je je werk goed kunt doen en dat je het naar je zin hebt. Want als de werkgever blij met jou is, en jij blij met de werkgever, dan pas laten we je los.

ongoing process

SAMEN VINDEN WE DE JUISTE MATCH VOOR JOU!

Wij spreken de taal van techniek én van de regio Noord Holland. ​Of je nu werkgever bent of talent, voor ons zijn beide klant. Wij blinken uit in onze excellente begeleiding en doordat we simpelweg doen wat we beloven.​ Gewoon doen wat je belooft. Dat is waar we op herkend en erkend willen worden. Dat is de juiste werkethiek. Zit jij ook zo in elkaar? Schrijf je dan bij ons in. Gegarandeerd dat we elkaar gaan vinden.

Processing your carreer

Jouw begeleiding naar nieuw werk is bij ons zo goed, dat we daar veel complimenten over krijgen van talent dat jou is voorgegaan. Wij willen dat je je werk goed kunt doen en dat je het naar je zin hebt. Want als de werkgever blij met jou is, en jij blij met de werkgever, dan pas laten we je los. Want dat is het doel van ons allemaal. Simpel de juiste professionele match.

Vacatures per Functie

HEB JE EEN VRAAG VOOR ONS?

Stel ze direct