Jouw partner voor talent in de
techniek en procesindustrie

Technisch personeel. Je zal het maar nodig hebben. De mensen die wij bemiddelen snappen dat je als werkgever ook wensen hebt, dat je naast kennis ook de juiste werkethiek moet hebben om te kunnen slagen. Bij ProfMatch houden we van doen. We doen wat we zeggen. Wij zeggen eerlijk of een wervingsvraag haalbaar is of niet.
Vakkennis
Wij spreken de taal van techniek en procesindustrie omdat we zelf ook actief zijn geweest in het vak.
Maatwerk
Per aanvraag een unieke aanpak, daar geloven wij in!
Gewoon doen
Wij zullen nooit iets beloven wat we niet kunnen waarmaken.
Super begeleiding
Van werving t/m contract en de complete nazorg, wij coördineren het hele proces.
Enthousiast
Ons enthousiasme is puur. Omdat we dit vak gewoon fantastisch vinden.

WIJ STREVEN NAAR EEN IJZERSTERKE RELATIE

PROFMATCH WERKWIJZE

Kennismaking en samenwerking

Goede operators en techneuten vinden is maatwerk. Het is belangrijk om alle ins- en outs van jouw organisatie te weten, wat maakt jullie uniek en welke persoonlijkheden passen het beste in jullie team. Wij komen graag persoonlijk langs om kennis te maken, jullie wensen te bespreken en onze samenwerking in grote lijnen uit te zetten. Wij doen liever één ding heel goed, dan van alles een beetje.

Kennismaking en samenwerking
Werving

Dit is onze kracht! Het werven en selecteren van de juiste operators en technici voor jouw organisatie. Wij zetten jouw aanvraag centraal en gaan aan de hand van jullie wensen de wervingsstrategie bepalen. Van onze eigen database t/m het inzetten van gerichte marketingcampagnes, wij zoeken doelgericht naar jullie nieuwe collega.

Werving
Selectie

Wij selecteren de beste opties voor jou. Na de werving voeren wij persoonlijke gesprekken met de kandidaten en selecteren wij het talent die aansluit op jullie bedrijf en de omschreven functie. Deze talenten stellen wij aan jullie voor middels een overzichtelijk ProfMatch profiel en daarbij staan wij paraat om extra vragen over het talent te beantwoorden.

Selectie
Nieuwe collega

Op naar het getekende contract. De beste kandidaten worden door jullie geselecteerd en wij organiseren de persoonlijke gesprekken tussen jou en jullie potentiële collega. Wij coördineren de gesprekken en houden de vaart erin, belangrijk in deze fase. Zijn jullie beide enthousiast? Dan regelen wij het papierwerk.

Nieuwe collega
Nazorg

Dat jullie lang en gelukkig samenblijven, dat is ons doel. Het eerste jaar is cruciaal en onze consultant houdt dan ook nauw contact met alle betrokken partijen. Wij plannen evaluatiemomenten en denken graag mee in een ontwikkelingsplan voor de kandidaat. Een vaste aanstelling is namelijk altijd het uitgangspunt.

Nazorg

PROCESSING
CAREERS

HOE IS DE SAMENWERKEN MET PROFMATCH?

Wij willen graag gaan voor de langetermijnrelatie met werkgevers. Ons talent ook. Als één van hen de juiste baan vindt en na verloop van tijd kan worden overgenomen in vaste dienst, dan hebben wij ons doel bereikt, dat is het allermooiste. Wij zorgen ervoor dat overgang naar vaste dienst goed verloopt zodat er geen bedrijfsrisico’s worden gelopen en de bedrijfsverzekeringen goed op elkaar aansluiten. Dat is pas een professionele match. Geld verdienen is niet ons uitgangspunt. Ons eerste belang is tevreden klanten en mensen die hun vaste baan hebben gevonden. Zolang we dat doen, komen de verdiensten vanzelf.

PARTNERS
DIE VOOR PROFMATCH KIEZEN

HEB JE EEN VRAAG VOOR ONS?

Stel ze direct

Floris   Stokman Floris Stokman 06 51 00 94 84
Senior Consultant Procesindustrie
Hessel van Wieringen Hessel van Wieringen 06 50 55 00 99
Senior Consultant Techniek