ProfMatch, uw partner voor technisch talent!

Persoonlijk, enthousiast en flexibel. ProfMatch is een organisatie welke staat voor zowel klant als kandidaat.

Wij besteden veel aandacht aan uw specifieke wensen en de cultuur van uw organisatie. Hiermee gaan wij op zoek naar uw technisch talent. Wij beoordelen op de volgende criteria:

  • Sluit het werkverleden van de techneut aan op de openstaande functie
  • Past het type persoon in uw organisatie
  • Voldoet de techneut aan uw opleidingseisen
  • Ligt de ambitie van het technisch talent in het verlengde van uw organisatie

Ieder bedrijf is uniek, hierdoor verdient u onze persoonlijke en enthousiaste aandacht. Niet alleen bij de zoektocht naar uw technisch talent, maar ook de begeleiding van uw werknemer. Wij streven naar een ijzersterke relatie!

Dus zoekt u technisch talent? Bel dan direct met ProfMatch: (072) 203 30 00

Branches

  • Werktuigbouw

  • Elektrotechniek

  • Metaaltechniek

  • Voertuigtechniek

  • Installatietechniek

Onze diensten

Uitzenden

Uitzenden is de meest flexibele vorm van arbeidsbemiddeling. Voor korte of langdurige projecten, altijd een grote mate van flexibiliteit! Kenmerkend hieraan is de grote mate van flexibiliteit voor alle partijen. Personeel wordt voor diverse periodes beschikbaar gesteld, bijvoorbeeld bij ziekte of zwangerschap. Maar ook wanneer uw bedrijf incidenteel of structureel te maken heeft met wisselende personeelsbehoefte. Alleen de gewerkte uren worden uitbetaald en het risico van ziekte ligt in handen van ProfMatch.

Detacheren

Als uw organisatie zich voor langere periode aan een gekwalificeerde medewerker wil binden, dan biedt detachering via ProfMatch uitkomst. Detachering wordt bijvoorbeeld toegepast voor de duur van een langdurig project of na een periode van uitzending. Van te voren spreken we het aantal uren met elkaar af, dat u kunt garanderen aan de gedetacheerde in de contractperiode. Detachering vindt plaats op basis van regulier arbeidsrecht. U, als opdrachtgever, verlegt een aantal juridische en arbeidsvoorwaardelijke zaken. ProfMatch neemt dus de kandidaat in dienst. Wij zorgen als werkgever voor de salarisuitbetaling, doorbetaling bij ziekte en evaluatie- en loopbaangesprekken.

Werving & Selectie

De werving van personeel is een tijdrovend proces voor uw organisatie, zoals het plaatsen van advertenties, behandelen van sollicitatiebrieven en het voeren van sollicitatiegesprekken. ProfMatch kan dit proces voor u uit handen nemen voor een eenmalige fee op basis van ‘no cure, no pay’

Payroll +

Zelf werven en selecteren maar geen administratieBij payroll plus wordt het complete werkgeversschap van de werknemers overgenomen inclusief alle bijkomende zorgen. U heeft geen omkijken meer naar salarisadministratie, contracten, reserveringen en gerelateerde aspecten. U bemiddelt en ProfMatch neemt de verdere zorg voor u uit handen. ProfMatch adviseert en begeleidt het gehele traject.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen