Technische uitdaging gezocht?

Ben jij op zoek naar een nieuwe technische uitdaging, dan gaan wij het gesprek graag met jou aan! Waarom? Wij hebben de kennis, het is ons vak en vooral ook onze passie om een juiste baan voor jou te vinden. Wij worden oprecht enthousiast wanneer wij een baan voor jou vinden waar jij gelukkig van wordt.

Een tevreden werknemer werkt doorgaans harder dan een ontevreden medewerker. Dit betekent dat een werkgever hier meer profijt van heeft en dus sneller tevreden is met jou als nieuwe aanwinst.

Klinkt allemaal heel logisch toch? Maar het leveren van dit soort maatwerk brengt een aantal zaken met zich mee, voor ons heel logische stappen, maar voor een werkzoekende vaak een ingewikkelde klus.

Om dit samen met jou te realiseren, gaan wij jou centraal zetten. Wij willen graag weten wat jouw vaardigheden zijn, waar jij goed in bent en vooral waar jij gelukkig van wordt!

Dus zoek jij een technische uitdaging? Bel dan direct met ProfMatch: (072) 203 30 00

Branches

 • Werktuigbouw

 • Elektrotechniek

 • Metaaltechniek

 • Voertuigtechniek

 • Installatietechniek

Wij zetten jou centraal

Klink allemaal veelbelovend, maar wat houdt het eigenlijk in?

Wij hebben een kleine test ontwikkeld met allerlei vragen en stellingen, waarin jij het centrale punt bent. In deze test komen jouw vaardigheden naar voren, maar ook jouw persoonlijke kenmerken.

Iedereen heeft zijn eigen identiteit, net zoals bedrijven dit hebben. Dat je bepaalde vaardigheden moet hebben voor een technische functie is vaak vanzelfsprekend, maar het stukje identiteit wordt hierin vaak vergeten.

Wij bundelen deze twee kernpunten en gaan hiermee op zoek naar jouw technische uitdaging.

Wij gaan met samen met jou deze uitdaging aan!

shutterstock_260720153 (1)
 • " ProfMatch heeft mij benaderd via een social media. Ze hadden een mooie vacature openstaan die goed aansluit bij mij werkervaring. Het persoonlijke contact heb ik als zeer positief ervaren en ze hebben me goed voorbereid op mijn gesprek! Via ProfMatch heb ik nu stabiele baan met veel uitdaging. "

  Wout
 • " Ik kwam een vacature tegen op de website van ProfMatch, binnen 24 uur kreeg ik een reactie en mocht ik langskomen voor een intakegesprek. Ik werd vriendelijk ontvangen en binnen no time mocht ik op gesprek bij mijn huidige werkgever. Professionele organisatie met enthousiaste mensen. "

  Bart
 • " Via een collega kwam ik in contact met ProfMatch. Vanaf het eerste contact heb ik het als zeer prettig ervaren. Ik kon direct langskomen op kantoor en we deden een uitgebreid gesprek. Momenteel werk ik via ProfMatch als WTB monteur en heb ik uitzicht op een vast contract. "

  Rox

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen